We behaalden de officiële erkenning voor het uitvoeren van overheidsopdrachten!

Zoals u van ons gewoon bent, zijn we steeds in orde met alle wettelijke bepalingen.
Zo ook voor de nieuwe wetgeving in het kader van overheidsopdrachten die sinds 1 juli 2017 in voege is.

Het hele team van Jos Eerdekens Betonvloeren is dan ook blij aan te kondigen dat u ons in de toekomst kan blijven inschakelen voor al uw overheidsopdrachten.
U kan het certificaat hier downloaden of bij ons afhalen.

Indien u een opdracht heeft die onder de nieuwe wetgeving valt, hebben we steeds de volgende info nodig:

  • dat het om een overheidsopdracht gaat
  • in welke rang u als klant optreedt: bouwheer, hoofdaannemer, onderaannemer of subonderaannemer

Opleiding plus teambuilding

Afgelopen dinsdag verzilverden we onze kwaliteitsbelofte met een personeelsopleiding. Alle medewerkers kregen een extra training voor het behalen van een VCA-bedrijfscertificaat. Zo versterken en verzekeren we onze expertise, zorg en kennis inzake beton voor de komende jaren!

Het was een leerrijke dag én een fijn samenzijn met de collega’s. Omdat een sfeerbeeld meer zegt dan duizend woorden, laten we de leuke foto’s voor zich spreken!

2 tevreden klanten in één klap

In december en januari werkte Eerdekens aan een grote betonnen industrievloer. Dat harde werk loonde! De klant was meer dan tevreden met het knappe resultaat: de nieuwe vloer zal in staat zijn om de hoogwaardige installaties van Timmers Cranes & Steelworks bij de firma Roba jarenlang te dragen. Weer een verwezenlijking om trots op te zijn.

Tip van Timur: “Let op met dooizouten!”

Barre winterperiode? Opgepast met dooizout op een betonvloer: het kan haast onherstelbare schade veroorzaken! Niet enkel buiten zorgt zout vaak voor problemen, ook binnen let je er beter goed mee op als er bijvoorbeeld dooizout aan de banden van uw voertuigen kleeft. Laat uw vloer preventief behandelen en voorkom erge(re) schade. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Jos Eerdekens Betonvloeren: verwarming en koeling in de vloeren

Meedenken met de klant en de juiste oplossing uitwerken en implementeren, dat is het adagio van Bovema International. En dat is precies wat er is gebeurd bij Jos Eerdekens Industrievloeren in Opglabbeek.

Ethel Eerdekens: ‘We zochten heel lang naar een goede oplossing voor de verwarming en ventilatie van onze nieuwe kantoorgebouwen. Via onze interieurarchitect Pascal Segers van PAS Interieurconcepten zijn we bij Bovema terecht gekomen. Zij hebben voor ons een systeem uitgewerkt met verwarming en koeling in de vloeren en in de plafonds. We wilden namelijk geen traditionele airco die in je nek staat te blazen. Je mocht bij wijze van spreken niet voelen dat er verwarmd of gekoeld werd.

Met de vloerverwarming en het Climatrix systeem in de plafonds hebben ze dat perfect opgelost. We waren het systeem op voorhand gaan bekijken bij een klant van hen en konden met eigen ogen vaststellen dat het werkt. Bovendien is het esthetisch een leuke oplossing omdat je nergens roosters in de muren of het plafond ziet. De effectieve werken zijn zeer vlot verlopen, zonder enig oponthoud of problemen.’

Renaat Penders: ‘We hebben bij Jos Eerdekens Industrievloeren een geklimatiseerde schil gecreëerd via een actieve vloer en een actief plafond. Een extra troef was dat we op die manier de ruimtes – die veel glas en beton bevatten - akoestisch aangenamer konden maken door gebruik te maken van de Climatrix geperforeerde actieve plafondpanelen. We hebben ook veel aandacht geschonken aan de ventilatie. De luchtverdeling is onzichtbaar en tochtvrij uitgevoerd. Bovendien is de ventilatiegroep uitgerust met een hoog rendement warmtewiel, met als voordeel dat er een bepaalde hoeveelheid vocht gerecupereerd wordt. Daardoor vermijd je in wintersituaties een droog binnenklimaat.’

Bron: Bovema.be

Opendeurdagen!

Om het Natuurhulpcentrum Opglabbeek te steunen, bouwen we nieuwe dierenverblijven aan een zeer scherpe prijs. En ook jij kan het Natuurhulpcentrum steunen met een gift . Benieuwd naar de dieren in het Natuurhulpcentrum? Kom dan zondag zeker een kijkje nemen.

De opendeurdagen vinden elk jaar plaats op de eerste drie zondagen van september.

Dit jaar vinden de opendeurdagen plaats op 7, 14 en 21 september telkens vanaf 10u30 t.e.m. 18u30.

Limburgse bedrijven tonen hun hart voor dieren

Het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek heeft dringend nood aan 24 nieuwe dierenverblijven. De plannen voor zo’n 1000 m2 aan extra ruimte voor de opvang van de beestjes zijn klaar. Maar… zoals zovele goede werken, worden de schaarse financiële middelen liever besteed aan de kerntaken, dan aan bakstenen. Vandaar dat heel wat Limburgse bedrijven gratis, of tegen kostprijs, hun medewerking willen verlenen aan het project. Zo heeft aannemer Mathieu Gijbels zich geëngageerd om de nieuwe dierenverblijven aan een zeer scherpe prijs te bouwen. De architect Piet Vos heeft de plannen gratis getekend, en Jos Eerdekens Betonvloeren zal ook gratis de nieuwe vloeren storten.

Lees meer

Mathieu Gijbels bouwt nieuw kantoorgebouw voor Jos Eerdekens Betonvloeren

Mathieu Gijbels en Jos Eerdekens, al jarenlang trouwe partners.
De afstand tussen Jos Eerdekens Betonvloeren en aannemer Mathieu Gijbels is zowel letterlijk als figuurlijk erg klein te noemen. De bedrijven liggen op een boogscheut van elkaar, op het industrieterrein in Opglabbeek, en hebben al jaren een uitstekende relatie. Zowel als naaste buren als in de rol van aannemer (Mathieu Gijbels) en onderaannemer (Jos Eerdekens Betonvloeren). “De keuze voor Mathieu Gijbels om ons nieuwe kantoor te bouwen, was voor ons een uitgemaakte zaak”, aldus Jos Eerdekens. “Uiteraard kiezen we niet alleen voor Mathieu Gijbels omdat we goede buren zijn. We kennen de interne keuken van het bedrijf zeer goed omdat we zo vaak met hen samenwerken. Hun offertes zijn waterdicht en sluiten onaangename verrassingen uit, en de timing wordt steeds zeer strak opgevolgd. En na zoveel jaren samenwerken ben je natuurlijk goed op elkaar ingespeeld en weet je wat je aan elkaar hebt”, besluit Jos Eerdekens.

“We zijn erg blij met het vertrouwen dat onze buren ons schenken”, aldus Mathi Gijbels, Gedelegeerd Bestuurder Mathieu Gijbels. “Goede relaties opbouwen met onze klanten en onderaannemers vormt een rode draad in onze manier van werken. Het feit dat Jos Eerdekens Betonvloeren hun bouwdroom door ons laat realiseren, bewijst dat onze aanpak werkt”, besluit Mathieu Gijbels.