Jos Eerdekens Betonvloeren, gelegen te Opglabbeek, is een familiaal bedrijf met meer dan 40 jaar expertise. Het bedrijf werd opgericht door Jos Eerdekens en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren & het onderhoud daarvan. Het is belangrijk dat de opgebouwde knowhow correct en efficiënt wordt doorgeven aan de medewerkers. Daarom krijgen zij allemaal een degelijke interne opleiding. In 2017 namen Ethel en Christel Eerdekens het bedrijf over van hun vader Jos. Zij zetten nu het werk van hun vader met evenveel passie verder.

Opleiding

Het doorgeven van de knowhow is een belangrijk proces bij Jos Eerdekens Betonvloeren. Alle medewerkers volgen daarom een degelijke interne opleiding. De jarenlange ervaring, aangevuld met een professionele instelling zijn immers essentieel in deze specialisatie.

Uitrusting

De vaklui werken met moderne en zeer veilige uitrustingen. De machines worden bovendien door gespecialiseerde mecaniciens op punt gesteld, aangepast en onderhouden. Daarnaast voldoet het bedrijf aan de strengste normen op het vlak van milieu.

Communicatie

Door een directe en verregaande communicatie tussen de medewerkers en de bedrijfsleiding, tussen de medewerkers onderling en in het contact met de opdrachtgever, is het mogelijk het productieproces in gunstige zin te beïnvloeden en te verbeteren.

Begeleiding

Om de afspraken met de klant precies te volgen en een perfect resultaat te creëren, worden de werken permanent begeleid. De service na verkoop heeft tot doel dat de vloeren na een propere afwerking ook tijdens het gebruik blijven blinken.

Geselecteerde partners

De kwaliteit van de vloeren van Jos Eerdekens Betonvloeren wordt bepaald door zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogstaande producten. Bovendien is het bedrijf trots op de vlotte samenwerking met haar leveranciers die zich houden aan de waterdichte afspraken.